עוף בגריל וסלט אפרסק
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף בגריל וסלט אפרסק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם ארוגולה התינוק, חזה עוף, אפרסקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: סלט קבב עוף בגריל ואפרסק, עוף בגריל, אפרסק וסלט ארוגולה, ו אפרסק בגריל, סלט עוף ופטה.
הוראות
חום גריל על גבוה; להגדיר מתלה גריל 4 עד 6 אינץ ' מקור חום. עוף העונה עם מלח ופלפל; מעיל עם ספריי בישול. עוף גריל, פונה פעם אחת, עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 74°, 5 עד 8 דקות בכל צד.
מעבירים עוף ללוח חיתוך. אפרסקים מעיל עם ספריי בישול; מורחים על העור על סורגים גריל; גריל, פונה פעם אחת, עד עסיסי butnot רגשני, 3 עד 5 דקות לכל צד. בקערת סלט, להקציף חרדל,חומץ, שמן ומים 1 כף. טוסווית ' ארוגולה. מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות. Slicechicken ואפרסקים; להפיץ באופן שווה בין צלחות.