עוף בגריל עם בולגור
עוף בגריל עם בולגור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פטרוזיליה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו סלט בולגור עם פסטו פטרוזיליה ועוף בגריל, בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, ו קישואים בגריל Bulgur Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני. מעיל את רגלי העוף עם 1 כף שמן זית, ואז מפזרים בכל רחבי עם קינמון,זנגביל, קאיין ו 3/4 מלח כפית.
העברה לגריל, עור בצד למעלה; לכסות ולבשל 12 דקות. הפוך את העוף, לכסות ולהמשיך לבשל עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 מעלות F, 10 עד 15 דקות יותר. גריל הענבים, מכוסה אך פונה מדי פעם, עד חרוך מעט, על 6 דקות.
בינתיים, לשלב 1 1/2 כוסות מים, חמאה, גרידת לימון וקמצוץ של מלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה.
מוסיף את הבורגור, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, עד מכרז, על 15 דקות. (
מסננים כל עודף מים, במידת הצורך.)
Fluff את הבורגול עם מזלג ומערבבים את הענבים בגריל, זורק את הגבעולים. מערבבים את הבצלונים, פטרוזיליה ואת הנותרים 1 כף שמן זית; מתבלים במלח.