עוף בגריל עם בירה
עוף בירה בגריל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 952 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל טחון, פלפל מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף בגריל עם בריח-בירה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב את הבירה, חמאה, 1 אבקת שום כף ופלפל מתובל.
חום במיקרוגל במשך 2 דקות, או עד חמאה מומסת תערובת חם. תניח בצד.
עוף העונה בנדיבות עם אבקת שום, פלפל שחור טחון ומלח מתובל לפי הטעם.
צחצח את משטח הצלייה בשמן.
מניחים עוף על צד עצם הגריל למטה. סגור את המכסה, ומבשל במשך כ 45 דקות, או עד עור העוף מתחיל שלפוחית.
הפוך את העוף, כך שזה עד צד העצם. הם יהיו שחורים וחרוכים, אבל בשר העוף יהיה בסדר. לנקב את קרום העצם במזלג, ולצקת חלק מתערובת הבירה לתוך " כוס " שנוצר על ידי העצמות. לזרוק כפית או כך של אבקת שום על הגחלים, לסגור את המכסה, ולאטום את פתחי האוורור.
חזור על מצקת תערובת הבירה לתוך העוף, ולזרוק אבקת שום על הגחלים כל 5 דקות, עד התערובת נעלמה. העוף צריך להיות רך ומיצים צריך לרוץ ברור.