עוף בגריל עם זיגוג כתום-צ'יפוטלה
עוף בגריל עם זיגוג כתום-צ'יפוטלה דורש מסביב 8 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מיץ תפוזים, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג כתום, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם זיגוג תפוזים-צ'יפוטלה, ו עוף עם זיגוג כתום-צ'יפוטלה.
הוראות
מניחים עוף בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון. בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים המרינדה.
יוצקים מרינדה על עוף; להפוך עוף מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית חותם; להכניס למקרר, הפיכת עוף מדי פעם, 8 שעות או לילה.
גז חום או גריל פחם. בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים 2 כוסות מיץ תפוזים והחומץ; חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים שנחשפו עד התערובת מצטמצמת ל 1 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר חום, קטשופ ומולסה. מערבבים כמות רצויה של צ ' יילס. תניח בצד.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 15 עד 20 דקות, מפנה פעם או פעמיים צחצוח עם זיגוג במהלך 2 דקות האחרונות של צלייה, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
מחממים כל זיגוג שנותר רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.