עוף בוטנים במרינדה א לה לורה
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית ראשונית? עוף בוטנים במרינדה א לה לורה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 79 גרם שומן, ובסך הכל של 1031 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו ירכי עוף, פפריקה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בכורכום הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת לימון מלאה דובדבן כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. נסו יוקטן שיפודי עוף במרינדה עם רוטב שומה צ'ילה אדום בוטנים, העוף המתוחכם של לורה עם אטריות בפרם עגבניות שמנת, ו זנגוויל של לורה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מיקסר בינונית שלבו את הבוטנים המרוסקים, הפפריקה, הג ' ינג ' ר, הכורכום, הדבש, שמן הזית והמלח; השתמש במיקסר חשמלי כדי להתמזג יחד וליצור עיסה סמיכה, פריכה וניתנת למריחה. (הערה: אם אתה מוצא את זה דביק או סמיך מדי, נסה להוסיף מעט קולה; זה נותן למתכון טעם נחמד ואקזוטי!)
מניחים ירכי עוף בכלי זכוכית או קערה לא נקבוביים. בעזרת הידיים מכסים נתחי עוף בתערובת הבוטנים ומצפים אותם לחלוטין. מכסים את המנה ומכניסים למקרר למרינדה למשך הלילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים נתחי עוף בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'; מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) למשך 45 עד 60 דקות או עד שהמיצים מתבהרים, הופכים כל 15 דקות כך שהם יתבשלו בצורה אחידה.