עוף בזיגוג סיידר עם חמאה בשחמה-אורז פקאן
עוף בזיגוג סיידר עם אורז חמאה פקאן משחימים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חזה עוף cutlets, להרתיח-בשקית אורז חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגיות פקאן מזוגגות בחמאה, אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, ו עוגת פקאן חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה בסיר קטן, מלח משמיט ושומן; ניקוז.
בעוד אורז מבשל, להמיס 1 כפית חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים סיידר וחרדל למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד סירופ.
מוסיפים עוף למחבת, פונים למעיל.
ממיסים את הנותרים 5 כפיות חמאה בסיר על חום בינוני גבוה; לבשל במשך 2 דקות או עד השחמה וריחני. חום נמוך בינוני; להוסיף פקאן, ומבשלים 1 דקה או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורז ואת הנותרים 1/2 כפית מלח; לזרוק היטב מעיל.