קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

עוף בחמאה הודי (עוף מחאני)

עוף בחמאה הודי (עוף מחאני)
אם יש לך רסק שום, עלים חילבה, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו עוף חמאה הודי (Murgh Makhani) - מואר, עוף Makhani (עוף חמאה הודי), ו עוף Makhani (עוף חמאה הודי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בצלחת זכוכית nonporous או קערה עם מיץ לימון, 1 כף אבקת צ ' ילי ומלח. לזרוק מעיל; צלחת כיסוי ומקרר כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לנקז יוגורט במטלית במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
3
מניחים בקערה בינונית; מערבבים במלח, רסק שום, garam masala, חמאה, אבקת צ 'ילי, להדביק ג' ינג ' ר, מיץ לימון ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
יוצקים תערובת יוגורט על עוף, להחליף כיסוי ומקרר כדי להשרות עוד 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים עוף על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מניחים שיפודים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד כמעט מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
כדי להפוך את הרוטב: להמיס חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בגארם מסאלה. כאשר מסאלה מתחיל crackle, לערבב רסק ג ' ינג 'ר, שום קצוץ פלפלים צ' ילה ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
גארם מסאלהגארם מסאלה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
9
לטגן עד רך, ולאחר מכן מערבבים פירה עגבניות, אבקת צ ' ילי, מלח ומים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשל, ערבוב בדבש חילבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מניחים עוף בתערובת רוטב. המשך לבשל עוד 5 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד בפנים. מערבבים בקרם טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה מומסתחמאה מומסת1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי חילבה יבשיםעלי חילבה יבשים1קרום: פירורי קרקר גרהםגארם מסאלהגארם מסאלה1גבינת פרמזן מגוררתגארם מסאלהגארם מסאלה1גבינת פרמזן מגוררתשום קצוץשום קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה1גבינת פרמזן מגוררתהדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר2קרום: פירורי קרקר גרהםהדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר1גבינת פרמזן מגוררתפלפל צ'ילה ירוק קצוץפלפל צ'ילה ירוק קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק6קצת קישואים קצוציםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם794פלפל האבנרוחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות-קוביותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות-קוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.