קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת
עוף Butterflied עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1300 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, עוף צלוי עם ירקות שורש, ו עוף צלוי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תוציא את העוף מהמקרר ותסיר את הקרביים מהחלל. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
4
התאם את המתלה למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
השתמש מספריים מטבח לחתוך את עמוד השדרה של העוף. אתה יכול לעשות את זה עם סכין שף כבדה, אבל רוב האנשים מוצאים את זה הכי קל עם המספריים. שמור את עמוד השדרה למניות מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
הנח העוף שלך פתוח כמו ספר על משטח העבודה שלך, עור בצד למעלה. לשטח את העוף עם הידיים עם לחץ חזק; אתה צריך לשמוע רעש פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מפזרים את העוף עם זרעי רוזמרין ושומר, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לאחר חם, להוסיף 2 כפות שמן זית כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, וצורב עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
בעוד העוף צורב, מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר ושאלות לקערה יחד עם 2 כפות הנותרים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב, מוודאים שכל הירקות מצופים היטב בשמן. הפוך את העוף והוסף את הירקות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
צולים את העוף עד למד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, על 1 שעה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר את העוף ללוח חיתוך לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הירקות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
בינתיים, מניחים את המחבת על מבער ולהגדיר לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את היין הלבן ומשתמשים בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מערבבים במרק עוף. להפחית בחצי, או עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. מערבולת בחמאה בסוף המבעבע לטעם עשיר יותר ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם הירקות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
16
מפזרים את הירקות עם פטרוזיליה קצוצה טרייה נוספת אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)