עוף בישול איטי עם רוטב יין פטריות
עוף בישול איטי עם רוטב יין פטריות דורש מסביב 6 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 201 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 272 אוהדים. אם יש לכם חתיכות פטריות, מלח ופלפל, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף מתבשל לאט ביין אדום, בישול איטי קוק au Vin (עוף ביין), ו יין מתובל איטי + 12 ימים של מתנות {יום 3: סיר בישול איטי KitchenAid}.
הוראות
בבישול איטי, מערבבים יחד את המרק, בצל, פטרוזיליה, יין, אבקת שום, חלב ופטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים עוף בבישול איטי, מכסה עם תערובת המרק.
מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות, או על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.