עוף בסגנון כפרי
אם יש לך תפוחי אדמה, בזיליקום, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו עוף בסגנון כפרי, מוס כבד עוף בסגנון כפרי, ו פאיית עוף ונקניקיות בסגנון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים 1/4 כוס חמאה או מרגרינה בתבנית זכוכית 9x13 אינץ'.
מוסיף את תפוחי האדמה ותירס.
מפזרים 1 כפית כל מלח ובזיליקום ו 1/4 כפית אגוז מוסקט. תניח בצד.
בצלחת רדודה או קערה, לשלב קרקרים, 1 כפית כל מלח ובזיליקום, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט.
מניחים 1/3 כוס חמאה מומסת או מרגרינה בצלחת רדודה אחרת או קערה. טובלים חתיכות עוף לתוך חמאה מומסת או מרגרינה, ואז לתוך תערובת פירור למעיל.
מקום חזה עוף מצופה על גבי תערובת ירקות בתבנית אפייה. מכסים את המנה בחוזקה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 70 עד 75 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.