עוף בסגנון פלורנטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סגנון פלורנטין עוף. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם יין, מלח ופלפל, תרד חתוך עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה נהדר. נסו עוף בסגנון פלורנטין, סטייקים בגריל בסגנון פלורנטין, ו סטראקוטו אלה פיורנטינה (תבשיל בקר בסגנון פלורנטין) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מחפרים את העוף בקמח לציפוי קל. מנערים עודפי קמח. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לצלחת ואוהל עם נייר כסף כדי לשמור על חום.
ממיסים 2 כפות חמאה באותה מחבת על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים עד שהשאלוט שקוף, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים השחומים בתחתית המחבת, בערך 1 דקה.
מוסיפים את היין. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוסיפים לרוטב את העוף ואת כל המיצים שהצטברו, והופכים את העוף לציפוי ברוטב.
בינתיים ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה אחרת על אש בינונית.
מוסיפים את התרד ומקפיצים עד לחימום. מתבלים את התרד, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסדרים את התרד על מגש.
מניחים את העוף על גבי התרד.
יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.