עוף בסגנון קריבי עם סוכר חום-בוטנים לשפשף
עוף בסגנון קריבי עם סוכר חום-בוטנים לשפשף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת צ'ילי טחון, מיץ ליים, חמאת בוטנים חלקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, סוכר חום ותבלינים צפרדעי עוגיות סוכר, ו סוכר חום ובשר חזיר מצופה תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל עד בינוני, ומחממים את התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את לשפשף התבלינים, לשלב את הבוטנים, סוכר חום, מלח, קאיין, עלה דפנה הקרקע, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון בקערה. עם סכין קטנה וחדה, להבקיע כל ירך ומקל תיפוף פעמיים בכל צד, 1/2 אינץ עמוק.
מניחים את העוף בקערה גדולה.
מוסיפים את שפשוף התבלינים וזורקים למעיל באופן שווה.
גריל עד מסומן, על 3 דקות לכל צד.
העברה למחבת צלייה או גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. צולים בתנור עד להשחמה ומבושלים דרך, והמיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, כ -35 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר לצלחת. כיסוי כדי להתחמם.
מניחים את הטורטייה על הגריל החם ומבשלים 10 שניות בכל צד כדי לסמן.
הסר וקרע או לחתוך לחתיכות קטנות. (לסירוגין, מטגנים את טורטייה עד פריך ב 360 מעלות F. שמן.)
מסננים 1/4 כוס מיצי המחבת לתוך סיר קטן.
מוסיפים את המניה עוף, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, מלח, חתיכות טורטייה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
העברה לבלנדר, להוסיף את חמאת בוטנים, ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
מחלקים את העוף והרוטב בין 4 צלחות ומגישים מיד.