עוף בקארי פלורנטין
עוף בקארי פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי, חצאי חזה עוף, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די טוב. נסו עוף פלורנטין, עוף ופלורנטין חזיר, ו עוף בנוסח פלורנטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים היטב מרק, רוטב סלט שמנת, מיץ לימון ואבקת קארי.
על החלק התחתון של צלחת 9x13 אינץ', להפיץ תרד סחוט באופן שווה.
יוצקים תערובת מרק על גבי עוף כך שהכל מכוסה, ואז מפזרים פפריקה.
אופים במשך כ 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, עד גבינה הוא חום קל. (אתה יכול לכסות את המנה עם חתיכת נייר ולהשאיר אותו בתנור על חם עד מוכן לשרת, או שזה יכול להיעשות יום לפני מחומם!)