עוף ברביקיו מחבת
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רוטב שום צלוי בדבש, תערובת תיבול של צ'יפוטלה דרום-מערבית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עוף ברביקיו מחבת, עוף ברביקיו מחבת, ו פיצת מחבת עוף ברביקיו.
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה. לשפשף שום על עוף, ומפזרים באופן שווה עם תערובת תיבול ומלח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 עד 4 דקות בכל צד.
מוסיפים רוטב ברביקיו ומים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 1 עד 2 דקות או עד העוף נעשה.
מגישים עם: סלט כרוב חמוץ מתוק