עוף ברוטב ג'ינג'ר עם בצל ופלפלים
גשו לסופר וקנו שמן זית, זנגביל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פרי הדר במרינדה טופו עם בצל ופלפלים, נקניק בגריל עם שרימפס במרינדה, פלפלים ובצל, ו אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של שמן זית עם זנגביל, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מוסיפים את חזה העוף והופכים למעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 4 שעות.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב וכמעט לבן לאורך כל, כ 7 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצלים והפלפלים למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, מערבבים ומגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר את העוף למחבת, מלטשת אותו לתוך הבצל והפלפלים. לכסות ולבשל במשך 5 דקות יותר. לחשוף ולהוסיף את הדבש. מבשלים על חום גבוה, ערבוב ולהפוך את חזה העוף, עד caramelizes הדבש, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.