עוף ברוטב יין שמנת
עוף ברוטב יין שמנת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 879 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, פפריקה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו עוף ברוטב יין שמנת, עוף עם רוטב שמנת חרדל, ו עוף שמנת ברוטב יין פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים 2 כפיות שמן בקערה קטנה; לשפשף על עוף.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים קמח בקערה; בהדרגה להוסיף חלב ויין, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
הוסף למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; להביא לרתיחה. להחזיר עוף למחבת; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד העוף נעשה.
מוסיפים פטריות; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
הסר עוף מחבת; לכסות ולהניח בצד.
מוסיפים גבינה למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה, מערבבים כל הזמן עם מקצף.
מניחים 1/2 כוס אורז על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם 2 ירכיים עוף ורוטב 1 כוס.
מקשטים עם ענפי אורגנו ואוכמניות, אם תרצה.