עוף ברוטב מייפל פלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב מייפל פלפל שחור. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף מייפל ופלפל שחור, פלפל שחור מייפל זיגוג עוף צלוי, ו עוף צלוי עם רוטב חומץ פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את עמוד השדרה מעוף עם מזמרה מטבח וזורקים. לטפוח עוף יבש, ואז להפיץ שטוח, צד העור למעלה, על קרש חיתוך.
חותכים חריץ 1/2 אינץ ' בכל צד של עוף במרכז של עור בין ירכיים וחזה (ליד מקל תיפוף), ולאחר מכן לתחוב את הידית התחתונה של כל מקל תיפוף דרך חריץ. הכנס את הכנפיים מתחת לשד.
מפזרים עוף בכל רחבי עם מלח ופלפל טחון.
מחממים 3 כפות חמאה ב 10 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת nonstick כבד מעל חום מתון עד קצף שוכך.
הוסף עוף, צד העור למטה, ולסדר גבעולי רוזמרין גדולים יותר על פני עוף. מכסים עם קלף עגול ומחבת שנייה, ואז למעלה עם משקולות. לבשל עוף עד העור הוא השחמה, על 15 דקות.
הסר ושמור משקולות, מחבת עליונה, קלף ורוזמרין, ולאחר מכן לשחרר בזהירות עוף ממחבת עם מרית. הפוך את העוף ומקם מחדש את זרזירי הרוזמרין, ואז מחדש לכסות עם קלף, מחבת, ומשקולות. מבשלים עד העוף מבושל רק דרך, 15 עד 20 דקות יותר.
גרגרי פלפל טוסט בסיר כבד 1 ליטר יבש מעל חום מתון, מחבת רועדת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
העברה ללוח חיתוך נקי למחוץ גס עם מערוך. להחזיר פלפל לסיר ולהביא לרתיחה עם סירופ, 1/2 מרק כוס, ו sprig רוזמרין קטן, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מעבירים עוף למגש ומכסים אותו ברפיון בנייר כסף.
מוסיפים חומץ למחבת ו deglaze, רותחים וגירוד חתיכות חומות עם כף עץ עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בתערובת מייפל ומרק 1/4 כוס הנותרים ומרתיחים עד סירופי מעט, כ 3 דקות. להפחית את החום נמוך מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה. רוטב העונה עם מלח ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק מוצקים.