עוף ברוטב מרינרה ירקות
מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פסטה רוטיני רב תבואה, קישואים, עגבניות קלאסיקו רוטב פסטה בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו רוטב מרינרה ירקות קלוי בבלנדר, לזניה ירקות חורף עם רוטב מרינרה, ו מרינרה ירקות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר גדול על חום בינוני 4 דקות. או עד קריספ. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר בייקון מחבת לקערה בינונית. בטל את כל אבל 2 כפית. טפטוף ממחבת.
מוסיפים עוף ואורגנו לטפטופים שמורים במחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהעוף כבר לא יהיה ורוד.
מוסיפים גזר לסיר; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים מרק, רוטב פסטה ופסטה; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. מערבבים בתערובת קישואים ועוף; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד שהעוף נעשה והפסטה רכה. למעלה עם גבינה.