עוף ברוטב פטריות פורצ'יני
עוף עם רוטב פטריות פורצ'יני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, ורמוט, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות פורצ'יני, טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני, ו טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פטריות ומים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מסננים פטריות, הזמנה 1/3 כוס נוזל. שוטפים וקוצצים פטריות. מסננים את נוזל פטריות שמורות לתוך קערה; מוסיפים פטריות קצוצות, מרק, ואת המרכיבים הבאים 3, ערבוב היטב. תניח בצד.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף. לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך. לדלות עוף בפירורי לחם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף תערובת פטריות; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה.
הערה: פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בסופרמרקטים גדולים. אתה יכול להחליף פטריות שיטאקה מיובשות; להסיר גבעולים לאחר השרייה.