עוף ברוטב פיפיות ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב פיפיות ירוק. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו טומטילו, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שומה Pipiân ירוק עם עוף, עוף ברוטב שומשום אדום: Pipian Rojo del Norte, ו בס מפוספס עם רוטב פיאני (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוף: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
החלק את קצות האצבעות מתחת לעור של כל חזה עוף כדי לשחרר.
טפטוף כל שד בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל, משפשף מתחת ומעל העור.
מניחים את העוף על תבנית אפייה או בתבנית אפייה וצולים בתנור עד העוף מבושל דרך, כ -35 דקות. להפריש לכסות בנייר כסף כדי לשמור על חום.
בינתיים, עבור הרוטב: מחבת גדולה, כבדה מעל חום מתון עד חם. טוסט זרעי דלעת, ערבוב כל הזמן, עד שהם התרחבו ולהתחיל פופ, 3 עד 5 דקות.
מעבירים את הזרעים לצלחת כדי להתקרר. שמור 2 כפות לקישוט.
בסיר בינוני, כבד, מבשלים את הטומטילו, סראנו ובצל במים מלוחים כדי לכסות עד tomatillos להפוך צבע ירוק כהה, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את tomatillos, סראנו ובצל לבלנדר פירה עם מרק עוף, כוסברה, סוכר וזרעי דלעת קלויים עד חלקה (הרוטב יהיה קצת גס). מתבלים במלח ופלפל.
כדי לשרת, להסיר את העור מן השדיים עוף לחתוך את לרוחב העוף על ההטיה.
העברה לצלחת הגשה. כפית את רוטב פיפיות ירוק על גבי ומקשטים עם זרעי דלעת שמורות קלוי.