אם יש לכם שום, חמאה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף ברוקולי אלפרדו, עוף וברוקולי אלפרדו, ו עוף ברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה הוספת ברוקולי האחרון 3 דקות, ניקוז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
2
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים שום טחון עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים שמנת, אבקת שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מבשלים, חשופים, במשך 10 עד 12 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. תאמין לי, זה יתעבה. כאשר הרוטב הגיע עקביות הרצוי, מערבבים גבינת פרמזן.