עוף בשומשום בסיר אחד, שיטאקי ואורז חום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 808 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אורז חום, ירכיים חומות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: כנפי עוף כתומות מתובלות עם אורז שומשום שיטאקי, סלט אורז שומשום חום עם עוף מגורר ובוטנים, ו עוף שומשום מוקפץ עם אורז חום קוקוס-ג'ינג'ר + אגוזי קשיו כתושים.
הוראות
1
לטפוח עוף יבש ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שמן חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים עוף בסיר העור בצד למטה. מבשלים עד העור הוא משחימים היטב, 3 עד 4 דקות. הפוך וחום בצד השני, כ -3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להפחית את החום בינוני ולהוסיף כרישה, שאלוט, פטריות, ו 1 כפית מלח לסיר. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, 8 עד 12 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים בשמן שומשום, ערמוני מים ואורז. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומערבבים במרק ומים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
קורצים שומשום לבן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
7
עוף נסטלי לאורז, צד עור למעלה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד אורז רך, עוף מבושל, ונוזל הוא התאדה, 35 עד 40 דקות.