עוף ג'ינג'ר אפרסק
עוף ג'ינג'ר אפרסק לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, ג'ינג'ר טחון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 49% , המנה הזו מוצקה. נסוהליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , סורבה אפרסק-ג'ינג'ר ועוגת אפרסק הפוך עם רוטב מייפל ספוג ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אפרסקים, שומרים מיץ; הניחו את האפרסקים בצד.
מוסיפים מים למיץ עד למידה של 3/4 כוס. משטחים חזה עוף ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי. במחבת טפלון, מבשלים עוף בחמאה על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר.
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, מיץ האפרסקים, המלח והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים אפרסקים וערמוני מים; חום דרך. כף על עוף.