עוף ג'ינג'ר רוק סוכר (בינג טונג גוק גונג גאי)
Rock Sugar Jinger Chicken (Bing Tong Gook Geung Gai) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 6 . גשו לסופר וקנו סוכר, מרק עוף דל שומן, שמן סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סוכר ותבלינים עוגות רוק, רוק שרימפס לתקוע עם ג'ינג'ר, רוטב סויה Hijiki, ו D ' uk מלוכסן (מרק עוגת אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה. הגדר מחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף שמן וג ' ינג ' ר; מערבבים לעתים קרובות עד זנגביל הוא השחמה קלות, 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה; לדחוף ג ' ינג ' ר לקצוות של מחבת ולהוסיף חתיכות עוף, צד העור למטה, בשכבה אחת. קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מערבבים מרק, 1/2 כוס מים, סוכר, רוטב סויה, ומלח למחבת סביב עוף. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים 8 דקות. הפוך חתיכות עוף מעל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד שכבר לא ורוד על העצם( לחתוך כדי לבדוק), 7 עד 9 דקות יותר.
עם מלקחיים, להרים עוף ממיצי פאן ומניחים בקערה רדודה או על מגש מעוטר. שפכו שומן ממיצי פאן, שפכו מיצים על עוף.
מפזרים בצל ירוק על גבי בשר אם תרצה בכך.