עוף גינאה טגין עם חומוס, סקווש & משמש הוא מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך זנגביל טחון, דבש ברור, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף גינאה טאג'ין, טגינת טלה עם חומוס ומשמשים, ו טג'ין מרוקאי עם חומוס ומשמשים מיובשים.
הוראות
1
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול, רדוד. מתבלים את חתיכות העוף גינאה וחומים אותם בקבוצות, אם יש צורך ולאחר מכן להסיר לצלחת.מטגנים את הבצל באותו צלחת עד מתרכך, ולאחר מכן מוסיפים את השום ואת הדלעת, בישול עבור 1-2 דקות. עצה בתבלינים ומבשלים כמה דקות לפני הוספת הדבש, זעפרן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עוף גינאה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זעפרן
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2
יוצקים את ציר העוף ואת החומוס.לטבול את חתיכות העוף גינאה במלאי ולהוסיף את משמשים. מכסים את המנה ומבשלים הכל בעדינות במשך 50 דקות-1 hr, עד העוף ואת הסקווש הם גם מכרז. מערבבים דרך כוסברה ומגישים עם קוסקוס או אורז.