עוף גיני קלוי עם פברדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמן זית, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 72%. מתכונים דומים: עוף גיני צלוי בסיר עם מרווה, סלרי ותפוז דם, עוף גיני טאגין, ו עוף גינאה צלוי בסיר אחד.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
שוטפים את התרנגולת ומייבשים.
מוציאים את הכבד והגבולות ומניחים בצד.
מניחים ענף טימין ו -1 / 2 לימון בחלל הציפור, משפשפים ציפור עם 2 כפות שמן זית, מתבלים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל ומניחים על מתלה צלייה בתבנית צלייה בתנור. מבשלים 50 דקות או עד שהמיצים מתבהרים מהסכין שנחתכה במפרק הירך.
להכנת רוטב, מחממים 4 כפות שמן זית במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום ונקניק ומבשלים עד שהם רכים אך לא שחומים.
מוסיפים 2 כפות מים, אם הם מתחילים להשחים.
מוסיפים מרווה, טפלי עוף גינאה וכבד וכבד עוף וממשיכים לבשל לאט במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהכל רך ואפור.
מוסיפים גרידת תפוז ומיץ, חומץ, סוכר, קינמון, פתיתי צ ' ילי ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות נוספות, מועכים עם מועך תפוחי אדמה ליצירת עיסה דקה.
הסר תרנגולת גינאה כשהיא מבושלת, תן לנוח 5 דקות, לגלף ולהביא לשולחן.
מניחים פברדה בקערה ומגישים בצד.