קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עוף גיני קלוי עם פברדה

עוף גיני קלוי עם פברדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמן זית, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 72%. מתכונים דומים: עוף גיני צלוי בסיר עם מרווה, סלרי ותפוז דם, עוף גיני טאגין, ו עוף גינאה צלוי בסיר אחד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שוטפים את התרנגולת ומייבשים.
3
מוציאים את הכבד והגבולות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
מניחים ענף טימין ו -1 / 2 לימון בחלל הציפור, משפשפים ציפור עם 2 כפות שמן זית, מתבלים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל ומניחים על מתלה צלייה בתבנית צלייה בתנור. מבשלים 50 דקות או עד שהמיצים מתבהרים מהסכין שנחתכה במפרק הירך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להכנת רוטב, מחממים 4 כפות שמן זית במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל, שום ונקניק ומבשלים עד שהם רכים אך לא שחומים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים 2 כפות מים, אם הם מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מוסיפים מרווה, טפלי עוף גינאה וכבד וכבד עוף וממשיכים לבשל לאט במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהכל רך ואפור.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כבדכבד
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים גרידת תפוז ומיץ, חומץ, סוכר, קינמון, פתיתי צ ' ילי ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות נוספות, מועכים עם מועך תפוחי אדמה ליצירת עיסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גרידה כתומהגרידה כתומה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
הסר תרנגולת גינאה כשהיא מבושלת, תן לנוח 5 דקות, לגלף ולהביא לשולחן.
11
מניחים פברדה בקערה ומגישים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)