עוף דיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Dijon. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, טימין, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף דיז'ון, עוף דיז'ון, ו דיז'ון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הסר חזה עוף מחבילה ומפזרים מלח.
הסר את tenderloin מכל שד ולהניח בצד.
חותכים כל חזה עוף ל 3 חתיכות, בערך באותו גודל. מעיל עם קצת שמן זית.
מניחים את חתיכות השד בין שתי חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר קלף ולהשתמש פטיש, בקבוק יין ריק, או סיכה מתגלגלת להלום את חתיכות עוף לרזון אפילו של כ 1/4 אינץ'. חזור עם חתיכות tenderloin. 2 במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית בחום בינוני עד גבוה. מערבבים בחמאה. כאשר החמאה מקציפה, מוסיפים את חתיכות העוף למחבת. אל תצטופפו במחבת, אם יש צורך לעבוד בקבוצות. עוף חום קל בצד אחד, להתהפך וחום בצד השני. לא לבשל את העוף. החלקים דקים והם יבשלו במהירות.
הסר את חתיכות העוף מהמחבת ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את הרוטב. 3
הוסף שאלוט פרוס למחבת. מנמיכים את החום למדיום. מערבבים כדי מעיל עם שאר השומן במחבת. מבשלים עד מתרכך, על 5 עד 6 דקות. 4
מוסיפים יין לבן למחבת ומגבירים את החום לגבוה. כאשר רוב היין התאדה, מוסיפים את המים, את החרדל ואת הקורנית המיובשת. להפחית בחצי. 5 מנמיכים את החום לנמוך.
מוסיף את העוף בחזרה למחבת ומעיל עם הרוטב.
הסר את המחבת מחום ורסס בקרם. לטעום ולהתאים תבלינים, הוספת מלח יותר במידת הצורך.
מגישים עם אטריות ביצים (לא לגרסה ללא גלוטן), אורז, פירה, שורש סלרי טהור או גזר לבן (או מגישים לבד או עם ירקות לגרסה דלת פחמימות).