עוף דיז'ון
עוף Dijon הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, עלי רוזמרין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: עוף דיז'ון, דיז'ון עוף, ו עוף דיז'ון.
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 11x7 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, מערבבים את שאר החומרים למעט פסטה ופטרוזיליה.
מורחים תערובת חרדל על עוף כדי מעיל ביסודיות.
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.