עוף הבירה של טרי
עוף הבירה של טרי דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה מושלם עבור יום האב. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, בצל, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוגת העוף הקלה האהובה על טרי, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו שייק פירות טרי.
הוראות
לשטוף ולטפוח לייבש את השדיים עוף. לשפשף את אבקת שום אבקת צ ' ילי על פני השטח של העוף; העונה עם מלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מניחים את העוף למחבת עם צד העצם כלפי מטה.
תוסיף את הבצלים. מכסים את המחבת ומבשלים, מערבבים את הבצל מדי פעם, 15 דקות. להפוך את העוף ולהמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מוסיף את תפוחי האדמה למחבת, להחזיר את הכיסוי למחבת, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים דרך, 7 עד 10 דקות.
יוצקים את הבירה למחבת ומאפשרים לתערובת לבשל חשופה עד הנוזל נספג בעיקר, 7 עד 10 דקות.
הסר את העוף למגש ולהניח בצד.
מפזרים את הגבינה על תערובת תפוחי אדמה ובצל; לבשל עד הגבינה נמסה.