עוף הדר בגריל מתחת ללבנה
זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף הדר בגריל מתחת ללבנה, עוף הדר בגריל מתחת ללבנה, ו עוף בגריל מתחת ללבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מיצים, שמן זית, אורגנו, 1 כפית מלח, רוזמרין ושום בתבנית אפיית זכוכית.
מוסיפים עוף למרינדה. הפעל מעיל; צמרמורת 2 שעות, מפנה מדי פעם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מערבבים הנותרים 2 כפיות מלח, פפריקה, ופלפל בקערה קטנה.
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני). פרוסה 1/2 כתום לתוך 1/4-כדי 1/8-פרוסות עבות אינץ.
Removechicken מן המרינדה; יבש פט. לשחרר את העור מן השד עוף להחליק 1 עד 2 orangeslices בין העור לבין השד. לשחרר את העור מן הירכיים להחליק 1 עד 2 slicesbetween העור והירכיים. לשפשף תערובת פפריקה על שני הצדדים של עוף.
מניחים עוף, צד עור למטה, על גריל.
מניחים לבנים עטופות בנייר כסף או מחבת ברזל יצוק על גבי עוף (אם באמצעות לבנים, מיקום 1 לבנים מעל מחצית העליון של עוף 1 לבנים מעל חצי התחתון). כיסוי וגריל עד העור הוא פריך וחום, על 15 דקות.
הסר לבנים או מחבת. באמצעות מלקחיים או 2 מרית גדולה, להפוך עוף. החלף לבנים או מחבת ומבשל, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, כ 20 דקות יותר.
תן לתרנגולת לנוח 10 דקות.
בינתיים, במקום כתום שלם על גריל ומבשלים עד חרוך מעט, פונה לעתים קרובות, על 1 דקה.
חותכים לפרוסות ומגישים לצד עבור לסחוט על עוף.