עוף הודי חריף עם מסאלה ירוקה
אם יש לכם כורכום הקרקע, כוסברה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוף טיקה מאסלן הודי, הודו פלפל עוף מסאלה, ו סנדוויץ ' מאסלה אבקת - איך להכין כריך מאסלן בבית-תערובת תבלינים הודית.
הוראות
מניחים פלפלים צ ' ילי, זרעי כמון, רסק זנגביל-שום, מלח, כורכום, מיץ ליים, כוסברה לתוך בלנדר. מחית עד כוסברה הוא קצוץ דק מאוד, ולאחר מכן להוסיף יוגורט, פירה עד חלקה.
יוצקים את מקלות העוף בשקית פלסטיק resealable, ומערבבים למעיל. להשרות במקרר לפחות 2 שעות.
כדי לבשל, חום שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד הבצל מתרכך והופך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף והמרינדה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מקלות התיפוף הם מכרז, 30 עד 40 דקות.