עוף וופלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 485 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קורנית, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, עוף וופלים, ו עוף וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: וופל ברזל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
1
לטאטא יחד את החמאה, רוטב חם, שום, טימין, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
רוטב חריף
שום
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
מקציף
קערה
2
מוסיפים את העוף, מוודאים שכל החתיכות שקועות לגמרי. מכסים את הקערה בניילון נצמד או אוטמים את השקית ומקררים למשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
3
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, אבקת בצל, פפריקה, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בשקית פלסטיק גדולה אחרת resealable. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת בצל
פלפל קאיין טחון
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
עבור הוופלים: מחממים מגהץ וופל עד בינוני גבוה. מחממים התנור ל 200 מעלות F (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
תנור
5
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מקציפים יחד את החלב, החמאה, הקיצור והביצים בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
יוצקים את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח ומערבבים בעדינות עד רק משולב (זה בסדר אם יש כמה גושים).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
8
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של וופל עם חמאה. מלאו את הוופל על שלושה רבעים של הדרך מלאה (עדיין צריך להיות קצת ופל ברזל מראה). סגור את המכסה בעדינות ומבשל עד הוופלים הם חום זהוב פריך, 6 עד 7 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
רדיד אלומיניום
תנור
9
לטיגון העוף: למלא סיר רחב, עמוק עם 2 1/2 עד 3 אינץ ' של שמן וחום על חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F. כמו חום השמן, להסיר חצי העוף מן מלח החמאה, ומאפשר כל מי מלח עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
עוף שלם
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
קערה
סיר
10
מניחים לתוך התיק של קמח מתובל חותם. לנער את התיק כדי לצפות ביסודיות חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
קמח מתובל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
11
הסר את העוף, רועד את כל קמח עודף, ולהעביר מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
12
עבודה בקבוצות, בזהירות להוסיף את העוף המצופה שמן חם. טמפרטורת השמן תרד בין 300 ל 325 מעלות F; להתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו (חשוב לא לתת שמן לקבל חם מדי או הקרום יהיה חום לפני הבשר מבושל דרך). מטגנים את העוף, ללא הפרעה, במשך כ 1 דקה כדי לאפשר את הקרום להגדיר; ואז להתחיל לבדוק את חתיכות העוף כדי לוודא שהם בראונינג באופן שווה ובזהירות להפוך לפי הצורך, כך החתיכות הן חום זהוב שווה מבושל דרך ו רשם מד חום מיידי לקרוא 165 מעלות F, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
בשר
קרום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
13
להעביר מתלה נקי לנקז; עונה עם מלח. קמח ומטגנים את העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קמח לכל מטרה
מלח
14
מורחים כל ופל עם חמאה מרוכת העליון עם 1 עד 2 חתיכות של עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
מורחים
15
טפטוף בנדיבות עם דבש וכמה מקפים של רוטב חריף ומגישים.