עוף וזוביו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף Vesuvio יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1147 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, אורגנו, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו כריך עוף וסוביו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור עד 325 ° F. במחבת צלייה (או מחבת גדולה (14 אינץ') חסינת תנור), מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה ושום ומבשלים עד חום זהוב, כ 12 דקות.
הסר לצלחת, משאיר מאחור כמה שיותר שמן ככל האפשר.
מוסיפים את העוף למחבת, העור כלפי מטה. מבשלים עד זהב פריך, ואז להסתובב ולבשל את הצד השני עד הזהב גם כן.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי.
להחזיר את השום ותפוחי האדמה למחבת, יחד עם המניה עוף, פטרוזיליה, אורגנו, וקורט של מלח ופלפל.
מעבירים לתנור ומבשלים, נחשפים, עד שהעוף מבושל דרך, כ -45 דקות.
מוסיפים את האפונה למחבת עם 5 דקות לסיום זמן הבישול.
מגישים עם מיצי הקלייה במחבת.