עוף וכופתאות "חלקלקות"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף "חלקלק" כופתאות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפלים, מיץ לימון מלימון אחד, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו כלב השור של סליק ווילי מקולורדו-הפוך את הקוקטייל הטעים הזה בבית, מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), ו עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, בצל, שום, פלפל, גבעולי פטרוזיליה, ו 1 1/2 כפיות מלח בסיר גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים מים לסיר רק כדי לכסות עוף (כ -10 כוסות). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. לבשל עד עוף הוא רך ונופל מהעצם, על 1 שעה.
בעוד מרק הוא רותח, לעשות בצק הכופתה: בקערה בינונית, מערבבים קמח עם 2 כפות חמאה, קיצור, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח, מועך עם מזלג עד תערובת דומה פירורים רטובים גס. מערבבים בחלב עד שהוא יוצר בצק.
כאשר מבושל, להעביר עוף לצלחת. מסננים מלאי ולחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת 6 כוסות. שומן רזה מלמעלה ועונה לטעום עם מלח ופלפל טחון; לשמור על חום. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות לגרוס לחתיכות בגודל ביס; מילואים.
על פני השטח המשוריין, מגלגלים את הבצק לתוך ריבוע גס של 10 על 10 אינץ 'בעובי של רבע אינץ'.
חותכים את הבצק לרצועות רחבות 1 1/2 אינץ', ואז לחתוך כל רצועה לריבועים 1 1/2 אינץ'.
להחזיר מרק להתבשל על אש בינונית.
מוסיפים כופתאות למרק, אחד בכל פעם. מכסים ומבשלים עד כופתאות יש נפוח מעט והם מבושלים דרך, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים כדי לוודא שהם לא מקל אחד על השני. להחזיר עוף לסיר כדי להתחמם. מערבבים 1/3 עלי פטרוזיליה כוס, מיץ לימון, אגוז מוסקט (אם שימוש), ומגישים.