קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

עוף ונקניק ג'מבליה

עוף ונקניק ג'מבליה
Jambalaya עוף ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 481 אוהדים. אם יש לכם אבקת צ'ילי, ירכיים עוף, טאסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו נקניק ועוף Jambalaya, Jambalaya עוף ונקניק, ו Jambalaya עוף ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 350 ° f. לבשל בייקון בסיר גדול מאוד על חום בינוני גבוה עד חום אבל עדיין לא פריך, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים נקניק מעושן, אנדויל וטסו. Sauté עד הבשר מתחיל חום כתמים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפלים. מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
סלריסלרי
בצלבצל
4
מערבבים בעוף. מבשלים עד מחוץ עוף הופך לבן, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
מערבבים בפפריקה, טימין, אבקת צ ' ילי, ו 1/4 כפית קאיין. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
טימיןטימין
6
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ומרק; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מרקמרק
7
הוסף עוד קאיין, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
8
מערבבים באורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
9
להביא jambalaya לרתיחה. מכסה סיר.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מניחים בתנור ואופים עד האורז הוא רך ונוזלים נספגים, 45 עד 48 דקות. לחשוף סיר.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
11
מערבבים בצל ירוק קצוץ לתוך jambalaya; מפזרים jambalaya עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיות andouille, לרבעים לאורכו, לחתוך לרוחב לקוביות 1/2 אינץנקניקיות andouille, לרבעים לאורכו, לחתוך לרוחב לקוביות 1/2 אינץ340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קותלי חזיר מעושנים, חתוכים לקוביותקותלי חזיר מעושנים, חתוכים לקוביות5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס0חתיכות טופי הית' בר(או יותר) פלפל קאיין(או יותר) פלפל קאיין2largesגבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוקעגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפל ירוק, קצוץ גספלפל ירוק, קצוץ גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קצוץ (אודותבצל ירוק, קצוץ (אודות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 בצל, קצוץ1/2 בצל, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים10שרימפס וורידיםפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפל אדום, קצוץ גספלפל אדום, קצוץ גס6largesירכיים עוף ללא עצמות ללא עור, לחתוך לחתיכות 1-11/2 אינץירכיים עוף ללא עצמות ללא עור, לחתוך לחתיכות 1-11/2 אינץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק מעושן מבושל לחלוטין (כגון linguiça), חצוי לאורכו, לחתוך לרוחב לתוך 1/2 אינץ ' -חצי עיגולים עביםנקניק מעושן מבושל לחלוטין (כגון linguiça), חצוי לאורכו, לחתוך לרוחב לתוך 1/2 אינץ ' -חצי עיגולים עבים539חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות אורז לבן גרגר ארוךכוסות אורז לבן גרגר ארוך227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טסו או חזיר מעושן (כגון יער שחור), לחתוך לקוביות 1/2 אינץטסו או חזיר מעושן (כגון יער שחור), לחתוך לקוביות 1/2 אינץ

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. ה-La Marea Kristy Vineyard Albarino עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
בהיר, טרי ופריך עם הערות של לימון קרד ומנדרינה. על החיך זה מראה מרקם אלגנטי וחומציות בהירה על הגימור.זוגות היטב עם צדפות, דגים בגריל, ומטבחים מתובלים.