עוף ופטריות פראיות
עוף ופטריות בר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם חמאה, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף ופטריות פראיות, Fricassee פטריות בר על פולנטה, ו אספרגוס קלוי ופטריות בר Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
חם 1/2 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל; מבשלים כ-6 דקות לכל צד עד שמבשלים דרכו.
הסר לצלחת; לכסות בנייר כסף.
שמן חם שנותר באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, כרישה, קורנית; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל פטריות מתאדה כרישה מתרכך, על 6 דקות. מערבבים חמאה, מרק, יין (אם שימוש), וכל מיצים מן מגש העוף; לבשל 3 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה.
מחלקים את הרוטב בין 4 צלחות; העליון עם עוף.