תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף יווני פסטן. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 779 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, בצל, עגבניות מיובשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטה עוף יוונית, פסטה עוף יוונית, ו פסטה עוף יוונית.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים 30 שניות. מערבבים לאט במרק; חום לרתיחה. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה