עוף חנוק
עוף חנוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פטריות, סוכר, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף חנוק, עוף חנוק, ו עוף חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל ופטריות בחמאה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך ומתחיל חום. מערבבים בסוכר. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם מאוד חום.
מערבבים רוטב ושרי לירקות.
מוסיפים עוף למחבת; רוטב כפית על עוף.
כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות, הפיכת עוף לאחר מחצית זמן הבישול, עד מחומם היטב.