עוף טג'ין עם צימוקים ופיסטוקים
מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא קלוי, חמאה, צימוקים זהובים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף טג'ין עם צימוקים ופיסטוקים-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, עוף טג'ין עם תאנים, זיתים ופיסטוקים, ו טגין ירקות עם חומוס וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף יבש לטפוח; לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 - 2 אינץ'.
יוצקים שמן זית למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים עוף והופכים חתיכות לעתים קרובות לחום מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל. עם כפית מחוררת, להעביר עוף לקערה.
מוסיפים חמאה למחבת; כאשר נמס, מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד בצל הם רפויים ומתחילים חום, 5 עד 7 דקות. להחזיר עוף למחבת ולפלס להפיץ.
מפזרים כמון, זנגביל, קינמון, כורכום, פפריקה, 1/2 כפית מלח, צימוקים כהים וזהב, ופיסטוקים מעל עוף.
הוסף לימונים משומרים אם משתמשים בהם.
יוצקים 1 מרק כוס באופן שווה על כל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 5 עד 6 דקות.
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה; מערבבים בקוסקוס ולחזור לרתיחה. מחבת כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עד המים נספגים, על 5 דקות. Fluff קוסקוס עם מזלג ומערבבים מנטה.
סקופ קוסקוס באותה מידה על צלחות ארוחת ערב או לתוך קערות רחבות. אם עוף tagine הוא יבש יותר מאשר הרצוי, רזה עם יותר מרק. כפית מעל קוסקוס ומפזרים כוסברה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.