עוגיות פקאן
עוגיות פקאן זה צמחוני מתאבנים. מתאים ל-120 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות פקאן, עוגיות פקאן, ו עוגיות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על מחבת גליל ג ' לי ואופים אותם, ערבוב מדי פעם, עד שהם משחימים היטב, על 10 עד 13 דקות (הם יריחו קלויים ואגוזים).
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר.
במעבד מזון, לטחון את האגוזים עם 1/4 כוס הקמח. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר עד שמנת וחלק, על 2 דקות.
מוסיף את הווניל ומכה היטב. מנפים יחד את 1 3/4 כוסות הקמח הנותרים, המלח ואבקת האפייה, ומוסיפים אותו לבצק, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת האגוז. טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, וצינה לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מגלגלים את הבצק בין שני גיליונות נייר שעווה לעובי 3/16 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לריבועים 1 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הריבועים באלכסון למשולשים.
מפזרים את העוגיות עם סוכר turbinado.
מניחים אותם 1 אינץ ' בנפרד על יריעות עוגיות ungreased (לא מחדש לגלגל את השאריות). לדקור את העוגיות עם מזלג ולאפות עד זהב חיוור בכל רחבי, על 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.