אם יש לך אגוז מוסקט, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: העוף הסיני של ברברה קפקא בסיר., עוף טנדורי, ו עוף טנדורי.
הוראות
1
במחבת בינונית (10 אינץ'), חום 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, השום וכל התבלינים (כולל המלח) ומערבבים היטב לשלב. להפוך את החום נמוך ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
3
מערבבים את תערובת הבצל, חלב קוקוס ומיץ ליים בבלנדר או במעבד מזון קטן. להתמזג במשך דקה שלמה עד חלקה. אתה צריך בערך 1/2 כוס מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכסים את העוף עם המרינדה ומעבירים למקרר לפחות 10 דקות, רצוי במשך 30 או יותר. בינתיים, מחממים גריל או מטגן.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
5
גריל או לצלות את העוף עד מבושל דרך, 8-10 דקות לכל צד עבור שדיים ו 3-4 דקות לכל צד לירכיים.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.