עוף טרי עם לימון ופלפל
עוף טרי עם לימון ופלפל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, עוף צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 11 דקות. נסו טרי לימון פלפל בקר מערבבים ומטגנים, ו ירוק לימון טרי על פוקצ'ה פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרגרי פלפל בשקית מקפיא קטנה zip-top. למחוץ עם פטיש בשר או קטן, מחבת כבדה.
מערבבים פלפל כתוש, קליפת לימון, ואת 3 המרכיבים הבאים.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת פלפל באופן שווה תחת עור משוחרר מעל עוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום על מחבת צלייה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450, ואופים 20 עד 22 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 18
מקשטים עוף עם פלחי לימון, אם תרצה.