עוף יווני קוזאני
עוף יווני Kozani עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 388 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא מים, ירכיים עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו אפיית עוף יוונית ומעצימה תוויות עוף.
הוראות
מניחים את הירכיים עוף ומים לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות. תרוקן כל קצף שצף על פני השטח.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש נמוכה. מערבבים את הבצל, ומבשלים מכוסה עד רך שקוף, על 10 דקות. אל תתנו בצל חום.
מוסיפים את העוף לבצל יחד עם 3 כוסות של נוזל הבישול. מערבבים בשזיפים, פפריקה, עלי דפנה, מלח ופלפל. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשל עד שהשזיפים המיובשים רכים והטעמים משולבים, 15 עד 25 דקות.