עוף ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, עגבניות משומר, פסטה rotiniוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; כיסוי. לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
מוסיפים עגבניות, זיתים וגרידת לימון למחבת. לבשל 4 דקות. או עד חם, ערבוב לעתים קרובות.
להחזיר עוף למחבת; לבשל 1 דקות. או עד חם. למעלה עם גבינה.