עוף כורכום עם סומאק וסיד מ ' המטבח הפרסי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף כורכום עם סומאק וסיד מ 'המטבח הפרסי החדש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם ירכיים עוף, כורכום הקרקע, לימוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף פרסי עם כורכום וסיד, עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), ו ארטישוקים ממולאים קלויים בשמן מנטה מהמטבח הפרסי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב את כורכום עם 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מניחים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים את תערובת התבלינים, פונים למעיל את שני הצדדים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. חום את העוף היטב משני הצדדים, כ -7 דקות לכל צד.
יוצקים במים, ואז מוסיפים את השום, מערבבים אותו לתוך המים. מביאים את המים לרתיחה, ואז להנמיך את החום נמוך לכסות. לטגן את העוף במשך 25 דקות, עד מבפנים הוא אטום.
מעבירים את העוף למגש הגשה, מגבירים את החום לגבוה, ומפחיתים את נוזל הבישול לכמה דקות, מערבבים מדי פעם עד שהוא מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים את הרוטב על העוף.
אבק את העוף עם סומאק ופלפל, מקשטים עם חצאי סיד, ומגישים.
אפשרות צמחונית: השתמש כולו פטריות פורטובלו במקום העוף, או להשתמש 1 פאונד טופו המשרד, מנוקז היטב לחתוך לוחות 1 אינץ עבה. אתה צריך קצת שמן נוסף לצורב ממה שנקרא במתכון.