קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף כורכום עם סומאק וסיד מ ' המטבח הפרסי החדש

עוף כורכום עם סומאק וסיד מ ' המטבח הפרסי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף כורכום עם סומאק וסיד מ 'המטבח הפרסי החדש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם ירכיים עוף, כורכום הקרקע, לימוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף פרסי עם כורכום וסיד, עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), ו ארטישוקים ממולאים קלויים בשמן מנטה מהמטבח הפרסי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את כורכום עם 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים את תערובת התבלינים, פונים למעיל את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. חום את העוף היטב משני הצדדים, כ -7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים במים, ואז מוסיפים את השום, מערבבים אותו לתוך המים. מביאים את המים לרתיחה, ואז להנמיך את החום נמוך לכסות. לטגן את העוף במשך 25 דקות, עד מבפנים הוא אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מעבירים את העוף למגש הגשה, מגבירים את החום לגבוה, ומפחיתים את נוזל הבישול לכמה דקות, מערבבים מדי פעם עד שהוא מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אבק את העוף עם סומאק ופלפל, מקשטים עם חצאי סיד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סומאקסומאק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
אפשרות צמחונית: השתמש כולו פטריות פורטובלו במקום העוף, או להשתמש 1 פאונד טופו המשרד, מנוקז היטב לחתוך לוחות 1 אינץ עבה. אתה צריך קצת שמן נוסף לצורב ממה שנקרא במתכון.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
טופו מוצקטופו מוצק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'