קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף לא מטוגן

עוף לא מטוגן
עוף לא מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 284 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח, ירכי עוף, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף " לא מטוגן, לא מטוגן " עוף מטוגן אורז, ו עוף לא מטוגן עם כרוב וסלט תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -375 מעלות צלזיוס. מרססים מחבת ברזל יצוק גדולה עם תרסיס טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את העוף עם תיבול הבית של פאולה דין.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מערבבים בקערה גדולה את החלב, הרוטב החם, החלבונים וגרידת הלימון והמיץ וזורקים את העוף לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את פירורי הקורנפלקס לקערה גדולה נוספת. טובלים את העוף בפירורים, לוחצים להדבקה ואז מכניסים למחבת ולתנור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים עד שהעוף מזהיב ומבושל או שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך רושם 165 מעלות פרנהייט, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק