ניתן להכין את המתכון של עוף לבבי וכוסונים מוארים בתוך כשעה. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 379 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-12 גרם שומן למנה. 15 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, שום, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84%. הציון הזה סופר. תבשיל עוף לבבי עם כופתאות (בישול ל-2), אנצ'ילדות עוף מוארות ופרם עוף מואר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הסלרי, הגזר, השום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים, 5 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
בינתיים טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון עד לקבלת תערובת דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים עם הקמח, אבקת האפייה, הגרידה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל בקערה בינונית. מעבדים את החמאה עם האצבעות עד שנותרו רק חתיכות קטנות מאוד. מערבבים פנימה 1/2 כוס מי קרח, קצת בכל פעם, עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תנו לנוח 10 דקות.
7
זרוק חתיכות בגודל דובדבן מבצק הכיסונים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
8
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים בעדינות. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהכופתאות צפות ומבושלות והשעועית ירוקה בהירה ופריכה, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תוספות, אופציונלי
9
מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עד שהוא רק מוכן, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל.