תבשיל בקר עם פטריות
תבשיל בקר עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 459 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מרק בקר, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תבשיל בקר ושעורה עם פטריות, תבשיל בקר עם פטריות שיטאקה, ו תבשיל בשר מיושן עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קמח על בשר. זרוק למעיל.ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר כבד. צורב בשר על חום גבוה בקבוצות; להסיר לצלחת כאשר חום.
להוסיף שאלוט ושום למחבת (ללא ניקוי); לטגן במשך 2 דקות מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים פטריות ומבשלים 2 דקות.
יוצקים יין וקונסומה (ולהוסיף חצי פחית נוספת של מים בשלב זה גם כן.) ואז להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים בחזרה לתוך תערובת הבשר משחימים. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים עלי קורנית לסיר.כיסוי ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות. לאחר מכן, מערבבים 2 כפות קמח עם קצת מים ויוצקים לתוך התבשיל. אפשר לבשל ולהתעבה במשך עשר דקות נוספות. כבה את החום ולאפשר תבשיל לשבת במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.