עוף לבישול איטי ברוטב עגבניות מיובשות ושמש שמנת
אם יש לך לבבות ארטישוק, צלפים, אורז רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו קרמי עגבניות איטי בישול עוף, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו עוף מחבת ברוטב עגבניות מיובשות שמש שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המרק, יין, זיתים, צלפים, שום, ארטישוקים ועגבניות בסיר איטי 3 1/2 ליטר.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות או עד העוף מבושל דרך.
מפזרים עם בזיליקום,אם תרצה.