עוף לחם עם אבוקדו הוא מתכון ללא גלוטן וקטוגני עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 1171 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -93 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך אבוקדו, עמילן תירס, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אצבעות עוף בלחם , קציצות עוף בלחם ואבוקדו לאסי מתוק - איך להכין אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את קמח התירס, עמילן התירס, מלח השום והכמון. בקערה רדודה טורפים את הביצה והמים. משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; טובלים בתערובת הביצים, ואז מניחים בשקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני חמניות נוספים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת גדולה מחממים שמן. מבשלים את העוף במשך 4 דקות מכל צד או עד שמיצי העוף מתבהרים. מעל גבינה ואבוקדו; מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה